Architect regio Groningen

Locatie
Groningen
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Bouwselect is namens een architectenbureau in de provincie Groningen op zoek naar een architect. Bij dit bedrijf ga je aan het werk met ongeveer 25 mensen die gespecialiseerd zijn in hun vak. Je werkt zelfstandig, maar ook als team. Samen kijk je vooruit naar de toekomst en ieders inbreng wordt gewaardeerd. De opdrachtgevers, blije mensen en toonaangevende architectuur staan in het middelpunt. Het werk is erg afwisselend in type, omvang en doelgroep, waarbij het bureau al snel betrokken is. Denk jij dat je hier perfect tussen past? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Als architect werk je samen met je team een concreet ontwerp in detail uit. Je bedenkt en werkt je ideeën uit, hierbij kan je je eigen stijl ontwikkelen. Je versterkt het detailniveau door de nieuwe materialen en de architectuurtechnieken te gebruiken. Hierbij is het belangrijk dat je goed kan samenwerken en kritisch durft te zijn. Ook moet je zaken in groter perspectief plaatsen, prioriteiten kunnen stellen en je projecten goed organiseren.

Functie-eisen

Wij vragen van een geschikte kandidaat het volgende:

– Enige jaren relevante werkervaring

– Afgeronde hbo bouwkunde (of aanverwant)

– Ervaring met Revit

Daarnaast heb je veel passie voor het ontwerpen en architectuur. Je kan sterk en conceptueel denken. Je bent een initiatiefrijk persoon met een open houding en maatschappelijk betrokken.

Solliciteren

Jeroen Arbon 050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=