BIM-Modelleur regio Groningen

Locatie
Groningen
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Lijkt het jou wat om als BIM- modelleur te werken bij een architectenbureau in de provincie Groningen? Wellicht is deze functie wat voor jou. Bij dit bedrijf ga je aan het werk met ongeveer 25 mensen die gespecialiseerd zijn in hun vak. Je werkt zelfstandig, maar ook als team. Samen kijk je vooruit naar de toekomst en ieders inbreng wordt gewaardeerd. De opdrachtgevers, blije mensen en toonaangevende architectuur staan in het middelpunt. Het werk is erg afwisselend in type, omvang en doelgroep, waarbij het bureau al snel betrokken is.

Functieomschrijving

Als BIM-modelleur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, tekenen en berekenen van projecten. Je levert de nodige informatie voor de betrokken disciplines en maakt gebruik van diverse BIM-softwaretools. Je onderhoudt contact met collega’s, ontwerpers, leveranciers en opdrachtgevers. Ook toets je modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid.

Functie-eisen

Wij vragen van een geschikte kandidaat het volgende:

– Enige jaren relevante werkervaring

– Ervaring met Autodesk Revit Architecture

– Affiniteit met architectuur

– Communicatief vaardig in de coördinerende rol tussen adviseurs (E/W, constructief, etc.)

– Open houding in de dialoog tussen architectuur en bouwkunde

Daarnaast kan je zelfstandig werken, maar ook in een teamverband. Je hebt een flexibele houding in het team en bent bereid om mensen met minder ervaring intern te begeleiden. Je hebt een groot bouwkundig inzicht met een zelfkritische instelling. Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor het totale proces, zowel intern als extern.

Solliciteren

Jeroen Arbon 050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=