Ervaren werkvoorbereider utiliteitsbouw (regio Overijssel)

Locatie
Drenthe
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is als aannemer veelal betrokken bij grote en aansprekende projecten. De projecten hebben voornamelijk betrekking op nieuwbouw, daarbij is onze opdrachtgever van fundering tot aan oplevering verantwoordelijk voor het project. Deze aannemer werkt landelijk met meerdere vestigingen in Nederland. Op de vestiging waar jij gestationeerd wordt werken zo’n 30 collega’s op kantoor waar een zeer informele en vrije sfeer hangt.

Vanuit de vestiging, op projecten of thuiswerken? Het kan allemaal als de resultaten er uiteindelijk maar naar zijn. Naast aanbestedingswerk neemt onze klant ook al meer en meer kleinere projecten aan in bouwteamverband waar meer ruimte is voor creativiteit en eigen inbreng.

Wegens structurele groei zijn wij nu op zoek naar een ervaren bouwkundig Werkvoorbereider voor hun vestiging in Overijssel.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider word je ingezet voor puur het bouwkundige gedeelte van de projecten. Je krijgt niet te maken met de grote funderingen of betonnen kolommen waar onze klant ook in actief is maar je wordt verantwoordelijk voor de iets kleinere projecten van max € 1 a 1,5 miljoen. Je bent dan ook allround inzetbaar en houdt je zowel bezig met de start als met de afbouw van het project. Je komt te werken in vaak een klein projectteam die bestaat uit een projectleider, werkvoorbereider en een uitvoerder of voorman. Je hebt op deze manier een paar projecten tegelijk onder je en die variëren in projectgrootte van een ton tot max € 1,5 miljoen. De groei is structureel, dus de baan ook.

Waarom zou je op deze baan solliciteren? Het bedrijf is zeer professioneel, er zijn volop doorgroei en ontwikkelmogelijkheden, je hebt veel vrijheid in je werk, je draagt veel verantwoordelijkheid over de projecten en tot slot is het gewoon een heel gaaf bedrijf met hele gave projecten.

Functie-eisen

Jij hebt:

– Een bouwkundige opleiding, minimaal op MBO niveau.

– Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie, op het gebied van utiliteitsbouw.

– Ervaring met het werken in teams maar kan ook uitstekend alleen (vanuit huis) werken


Aanbod:

Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever. Dit betekent

– Een passend salaris, afhankelijk van ervaring en variërend tussen de € 3000 en € 4100 bruto per maand

– De intentie tot een vaste aanstelling.

– Vakantiedagen en pensioen conform de Bouw cao

– Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling middels het eigen programma van onze klant.


! Deze functie kan ook door een ZZP,er als tijdelijke opdracht worden uitgevoerd!

Solliciteren

Jan Vrieling
050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Drenthe