Loodgieter

Locatie
Noord-Holland
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Wij zijn opzoek naar een loodgieter die met plezier naar zijn werk gaat en bereid is om zelfstandig aan de gang te gaan. Voornamelijk zal je te maken krijgen met installatietechnische werkzaamheden op het gebied van reparatie en mutatieonderhoud. Je zult ook klussen bij mensen thuis doen dus als jij sociaal vaardig bent is dat goed meegenomen. Ben jij een allround loodgieter is dit misschien wel de perfecte klus voor jou. 

Functieomschrijving

Bij deze functie ga je veel zelfstandig werken maar ook in teamverband. Je gaat je bezig houden met het installeren van leidingsinstallaties, onderdelen, systemen, afsluiters bijvoorbeeld toiletten, verwarmingssystemen, koelsystemen en watertanks. Dit ga je doen met behulp van handgereedschap en elektrisch gereedschap

Functie-eisen

  • Minimaal 5 jaar ervaring
  • Probleemoplossend vermogen
  • Gemotiveerde werkhouding
  • Representatief en goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken
  • VCA diploma
  • Een afgeronde LBO opleiding 

Solliciteren

Jesse Buis 020-2613971

j.buis@bouwpartners.nl

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Noord-Holland