Opdracht: EVS-2 inspecteur (Groningen)

Locatie
Groningen
Sector
Onbekend

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Door een toenemende vraag zijn wij de komende periode op zoek naar meerdere EVS-inspecteurs voor het aardbevingsproject in Groningen. We hebben meerdere opdrachtgevers die deze periode weer willen gaan opschalen. Het uitvoerende werk (inspecties) heeft even stilgelegen vanwege Covid-19 maar gaat nu gelukkig weer verder! Ben jij als zelfstandig bouwkundige op zoek naar een nieuwe opdracht voor het komende jaar en heb je kennis of affiniteit van/met de aardbevingen in Groningen? Dan hopen wij dat je hierin interesse hebt. Wij nodigen ook mensen die verder in het land wonen uit om te reageren op deze opdracht. Kost en inwoning is bespreekbaar voor onze opdrachtgever(s).

Functieomschrijving

Tijdens deze opdracht ga jij je bezighouden met het bouwkundig versterken van objecten (woningen, boerderijen, schuren, etc.) in de provincie Groningen. Een EVS-inspectie is een uitgebreide screening van een object, dit wordt zowel binnen als buiten gedaan. Je inventariseert deze objecten op mogelijke risico’s, dit doe je in een team van gedegen professionals. Het object wordt in kaart gebracht en er wordt een desk-studie gedaan. Je hebt contact met de bewoners, je stelt een inspectieplan op en inspecteert het object. Vervolgens werk je deze inspectie uit in een rapportage en geeft jij jouw conclusies.

Als al eerder aangegeven werk je samen met de overige inspecteurs en heb je veel contact met de mensen op kantoor. Denk hierbij aan de tekenaars en constructeurs.

Functie-eisen

Een zelfstandig EVS-2 inspecteur beschikt over de volgende eisen:

  • Een afgeronde opleiding richting mbo of hbo bouwkunde (dit is afhankelijk van je werkervaring)
  • Een minimale eis is 2 jaar bouwkundige werkervaring, richting inspecteur, werkvoorbereider, uitvoerder of ingenieur.
  • Indien je ervaring hebt met aardbeving gerelateerde werkzaamheden is dat een pre.
  • Je hebt ervaring met klantcontact en daardoor beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je voldoet als zelfstandige aan alle eisen die zijn gesteld aan jouw zelfstandigheid.

We gaan graag met jou in gesprek om de voorwaarden te bespreken voor deze opdracht.

Solliciteren

Geert Bos
050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Groningen