Opdracht: Medior bouwkundig inspecteur (Groningen)

Locatie
Groningen
Sector
Onbekend

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de provincie Groningen medior (en ook senior) bouwkundige inspecteurs. Deze opdracht is in het kader van het aardbevingsproject en zal mogelijk nog enkele jaren duren. Indien jij als zelfstandige minimaal 3,5 dag per week ruimte hebt voor een dergelijke opdracht, dan komen we graag met jou in contact. 

Functieomschrijving

Als medior inspecteur ben jij verantwoordelijk voor de inspecties en de daarbij behorende rapportages. Je hebt contact met de bewoners, je maakt een plan van aanpak van het object. Op basis van dit plan zet jij de inspectie uit en zorg je voor een juiste afwikkeling. Daarnaast ben je een aanspreekpunt bij onze opdrachtgever voor de minder ervaren inspecteurs en opnemers. Door jouw kennis en ervaring weet jij hen eenvoudig te ondersteunen. Vanuit jouw zelfstandigheid heb jij ruime ervaring opgedaan met het inspecteren van meerdere soorten gebouwen. Ervaring met monumentale panden is hierbij een absolute pré. 

Functie-eisen

De volgende eisen zijn voor deze opdracht van toepassing:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding richting mbo bouwkunde.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante bouwkundige inspectie ervaring.
  • Ervaring met monumentale panden, agrarische panden is een pré.
  • Als zelfstandige voldoe jij aan alle eisen die er gesteld worden vanuit de overheid aan jouw zelfstandigheid.

Geldt dit voor jou, dan komen we graag met jou in contact. 

Solliciteren

Geert Bos
050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Groningen