Opdracht: Senior constructeur (Groningen)

Locatie
Groningen
Sector
Onbekend

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Voor een ingenieursbureau in Groningen zoeken wij een zelfstandig constructeur, met minimaal 5 jaar werkervaring. Een mooie opdracht voor een zelfstandige, Bouwselect heeft de mogelijkheden om hierin te faciliteren. 

Functieomschrijving

Onze opdrachtgever zoekt iemand die voor minimaal 4 dagen per week ruimte heeft om mee te werken aan één van de grootste opdrachten die er ooit heeft plaats gevonden in Nederland. Het aardbevingsdossier in Groningen kent vele facetten en uitdagingen. Als ervaren constructeur weet jij snel en gemakkelijk jou de materie eigen te maken. Je helpt de meer onervaren constructeurs en begeleid hen waar nodig. Als zelfstandige bepaal jij zelf hoe jij je werk doet en regelt. Deze opdracht is minimaal tot het einde van het jaar. ik kom graag in contact met geïnteresseerden.

Functie-eisen

Als al eerder genoemd ben jij een ervaren constructeur, met minimaal 5 jaar werkervaring. Je beschikt over de nodige afgeronde opleidingen (HBO bouwkunde, aanvullende cursussen/trainingen richting HTI, betonvereniging), ervaring met woningbouw & kleinere utilitaire bouw. Indien je deze opdracht wilt aannemen beschik je als zelfstandige over alle benodigde eisen, deze bespreek ik graag met je tijdens een oriënterend gesprek. Ik kom heel graag in contact met mensen die interesse hebben in deze opdracht.

Solliciteren

Geert Bos
050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Groningen