Projectcoördinator/werkvoorbereider funderingstechnieken

Locatie
Noord-Holland
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Voor een grote opdrachtgever in de omgeving van Purmerend zijn wij op zoek naar een projectcoördinator/werkvoorbereider met passie voor funderingstechnieken. Je komt te werken op de afdeling werkvoorbereiding met een leuk team waar dagelijks een nieuwe uitdaging ligt. Je krijgt op de afdeling te maken met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s, waaronder je collega uitvoerder. Je komt te werken in een jong team dat zeer enthousiast en betrokken is.

Functieomschrijving

– Je bent commercieel gericht.
– Je bent stress bestendig, met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
– Je bent communicatief vaardig.
– Je bent assertief.
– Je bent flexibel en kan om gaan met de waan van de dag.

Functie-eisen

– Afgeronde MBO/HBO opleiding Civiele Techniek (of vergelijkbaar)
– Kennis van funderingstechnieken.
– Ervaring in de werkvoorbereiding/uitvoering.
– Ervaring met Navision (pré)
– Geen 9 tot 5 mentaliteit

Solliciteren

Davie Spijkers
020-2613970

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=

Andere projecten in Noord-Holland