Projectvoorbereider Groningen

Locatie
Groningen
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Bouwselect is namens een bedrijf die gespecialiseerd is in zakelijke inrichting in het bedrijfsleven, op zoek naar een projectvoorbereider. Bij dit bedrijf in de provincie Groningen kom je in een team terecht, wat bestaat uit goede vakmensen, met kennis, ervaring en enthousiasme. Ze gaan altijd een stap verder als ze werken aan een project, ze denken mee en helpen als er iets niet duidelijk is. Denk jij dat dit geschikt is voor jou? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Jouw taak als projectvoorbereider is het werken aan uiteenlopende projecten binnen de maakindustrie. De werkzaamheden die je gaat verrichten zijn erg afwisselend en nemen veel verantwoordelijkheden op zich. Je bent verantwoordelijk voor je eigen rol binnen het team en je werkt veel samen met opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Ook informeer, communiceer en rapporteer je correct met alle betrokken bij het project. Tijd, budget, kwaliteit en veiligheid houd je goed in de gaten en je stemt alles met elkaar af. Tevens verbind je alle verschillende stakeholders met elkaar en organiseer je het proces in de voorbereidingsfase zo ultiem mogelijk.

Functie-eisen

Wij vragen van een geschikte kandidaat het volgende:

– Mbo-Bouwkunde

– Affiniteit met interieurbouw of conceptontwikkeling

– Schriftelijk en mondeling communicatief vaardig

– Goede beheersing van de Nederlandse taal

Daarnaast ben je ambitieus, toon je initiatief en heb je een hands-on mentaliteit. Ook heb je een proactieve instelling, werk je zelfstandig en je graag het initiatief. Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en kunt goed structuur aanbrengen.

Solliciteren

Jeroen Arbon 050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=