Tekenaar Houtskeletbouw

Locatie
Groningen
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Voor een toonaangevend bedrijf in de houtskeletbouw zijn wij op zoek naar een houtskelet tekenaar. Het bedrijf levert prefab constructies door het hele land en ze timmeren flink aan de weg. Het team bestaat uit jonge en ambitieuze werknemers, waardoor er een informele sfeer heerst. Er zijn dan ook volop ontwikkelmogelijkheden om te groeien door middel van aanbod van scholing.

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten als tekenaar/werkvoorbereider. Je werkzaamheden bestaan uit het maken en controleren van werktekeningen. En dit voor meerdere projecten tegelijkertijd. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de leveranciers en zorg je ervoor dat de materiaallijsten in orde en op tijd binnen zijn. Het is een veelzijdige functie waar je jezelf kan blijven ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheden naar jezelf kan toe trekken.

Functie-eisen

Wij vragen van een geschikte kandidaat het volgende:

– Mbo-Bouwkunde afgerond

– Werkervaring met AutoCad of Tekla

– Affiniteit met Houtskeletbouw

– Woonachtig in Drenthe/Groningen

Solliciteren

Jeroen Arbon 050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=