Werkvoorbereider Oost-Groningen

Locatie
Groningen
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf gevestigd in Oost-Groningen. Al meer dan 100 jaar voeren zij werkzaamheden uit in Noord-Nederland op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. Ook hebben ze ruime ervaring met aardbevingsbestendig bouwen, herstellen van beving schade en bouwkundig versterken van gebouwen. De medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen. Daardoor kunnen ze het leveren van hoogwaardige kwaliteit waarborgen.

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van diverse bouwkundige projecten op het gebied van renovatie, beheer & onderhoud en nieuwbouw van utiliteit- en woningbouw. Je houd je bezig met het beoordelen van offertes, het inkopen van materialen, het lezen van technische tekeningen en houdt de kosten nauwlettend in de gaten.

Natuurlijk liggen er nog veel meer werkzaamheden voor jou klaar!

Functie-eisen

Jij beschikt over:

– Minimaal een mbo bouwkunde diploma

– Kennis van AutoCAD

– Een gedreven persoonlijkheid

– Flexibiliteit, zelfstandigheid en kan ook goed samenwerken

Solliciteren

Jeroen Arbon
050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=