Werkvoorbereider Groningen

Locatie
Groningen
Sector
Bouw

Over Bouwprofs Interim

Bouwprofs Interim is de specialist die zich richt op de bemiddeling van zzp’ers. Wij brengen opdrachtgevers binnen de bouw, civiel en landmeetkunde en zelfstandigen die op zoek zijn naar een project samen. Bouwprofs Interim beschikt over een groot netwerk van projecten. Wij hebben de mogelijkheid om meerdere projecten gedurende het jaar aan te bieden.

Onze opdrachtgever

Ben jij op zoek naar een leuke baan als werkvoorbereider bij een bedrijf die gespecialiseerd is in zakelijke inrichting voor het bedrijfsleven? Wellicht is deze baan wat voor jou! Bij dit bedrijf in de provincie Groningen kom je in een team terecht, wat bestaat uit goede vakmensen, met kennis, ervaring en enthousiasme. Ze gaan altijd een stap verder als ze werken aan een project, ze denken mee en helpen als er iets niet duidelijk is.

Functieomschrijving

Jouw taak als werkvoorbereider is het zorgen voor een ultieme voorbereiding en begeleiding voor een project. Aan de hand van een technische uitwerking, een voorbereidingsplanning, inkoopvoorbereiding en budgetbewaking heb jij de verantwoordelijkheid dat alles goed verloopt. Je werkzaamheden bestaan uit; het uitwerken van technische tekeningen, voortgang project bewaken, inkoop van materialen en diensten, administratieve werkzaamheden beheren, het bijhouden van inspectie- en preventie onderhoudssystemen en het opstellen van periodieke rapportages.

Functie-eisen

Wij vragen van een geschikte kandidaat het volgende:

– Mbo-Bouwkunde

– Vakkennis werkvoorbereiding interieurbouw

– Enkele jaren ervaring met 3D tekenen

– Passie voor interieur

Daarnaast beschik je over de
volgende competenties; gestructureerde werker, technisch inzicht,
stressbestendig, accuraat, teamspeler, probleemoplossend vermogen, integer en
kwaliteitsgericht.


Solliciteren

Jeroen Arbon 050-5774375

Zo werken wij

Wil je je inschrijven als werkzoekende bij Bouwprofs Interim of reageren op een project? Dan is het prettig als je weet wat je van ons kunt verwachten. Van je portfolio opsturen tot het vastleggen van de zakelijke afspraken in een contract: hoe het werkt vind je in ons stappenplan.

Onbekend Bouwprofs Interim https://www.bouwprofsinterim.nl/wp-content/themes/bouwprofs-interim/facebook/Bouwselect-fb.png?v=